http://www.ecomunicate.ro/comunicate-de-presa/sanatate/16/luna-octombrie-luna-dedicata-luptei-impotriva-cancerului-de-san-in-centrul-de-terapie-si-sanatate-orodentara-dolcedenta-19795.html

Constanta, Octombrie 2013

Centrul de Terapie si Sanatate OroDentara DolceDenta din Constanta, desfasoara in perioada Octombrie – Noiembrie 2013 un proiect de promovare a sanatatii si de constientizare a populatiei asupra prevenirii si diagnosticarii precoce a cancerului de san.

Evenimentul isi propune sensibilizarea publicului la depistarea precoce a cancerului de san. Cancerul de san este afectiunea oncologica cu cele mai multe victime in randul femeilor din Romania. In Romania sunt aproximativ 60.000 de femei inregistrate cu cancer de san, din care anual aproximativ 3.000 pierd lupta in fata cancerului de san. Alte aproximativ 6.000 de femei sunt diagnosticate anual. (www.sanatateasanului.ro)

Din acest motiv, in perioada Octombrie – Noiembrie 2013, in cabinetul DolceDenta vor fi distribuite materiale educative oferite de Liga Femeilor din Constanta de dna presedinte Ing. Maria Frangeti, Coordonator al Coalitiei Nationale Sanatatea Sanului.